Adatvédelmi tájékoztató a https://www.feszitett-folia.com oldalon való böngészéshez.

Az adatvédelmi tájékoztató a https://www.agfenypont.com oldalon történő böngészéshez. Adatkezelési irányelvek, adatkezelés módja és ideje, adatkezelők… A weboldalak témái: feszített fólia beltéri alkalmazása, feszített fólia világítás, LED világítás és LED szalag értékesítés, kivitelezés.

Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelő: A weboldal látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az A. G. Fénypont Kft. Székhely: 1035 Budapest, Kórház utca 25. Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 256. Cégjegyzékszám: 01-09-716561. Bejegyezve a Budapesti Cégbíróságon. Adószám: 13055749-2-41. E-mail cím: sales@agfenypont.com. Telefon. +36 20 916 8449. Adatvédelmi felelős: Alföldy Gábor
Az adatkezelés célja lehet: – Az ügyfelekkel való kapcsolattartás árajánlathoz, rendelt termék kiszállításához. – Tájékoztató anyag küldése, adott ajánlathoz, vagy megrendeléshez kapcsolódva. Az adatkezelés időtartama az alábbiak figyelembe vételével kerül meghatározásra: – ajánlat érvényessége, – megrendelés státusza, – garanciális időszak időtartama.

2. Személyes adatok

Amikor Ön az A. G. Fénypont Kft. internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai (azaz azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe:

  • egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
  • másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más ügyfélkapcsolati adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

A weboldalon lévő legtöbb információ megtekintéséhez regisztráció vagy bejelentkezési adatok megadása nem szükséges. Vannak azonban olyan funkciók, melyek igénybevételéhez bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím) szükség lehet. Az Ön hozzájárulásával az alábbi ügyfélkapcsolati adatait kezeljük : név, E-mail cím, telefonszám, levelezési cím.

3. Hozzájárulás

Ön a honlap látogatásával hozzájárulását adja a 2. pontban jelzettek szerint automatikusan képződő adatok kezeléséhez. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az A. G. Fénypont Kft. -hez, az adatok megadásával önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy az A. G. Fénypont Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – azt nyilvántartsa és kezelje.

4. Az adatkezelés mértéke, elvei

Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos jogszabályi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Ezen felül blogbejegyzéshez kérjük el az Ön adatait és csak a szükséges mértékben. Az A. G. Fénypont Kft. az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat kiemeltebb biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. Az oldal SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja az adatok biztonságát a szerveren. Ugyanilyen kiemelten kezeljük belső IT rendszerünket is. Ön az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhet, illetve ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti
azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését a 6. pontban jelzett elérhetőségeken. Az A.G. Fénypont Kft. az Ön kérelmének 5 munkanapon belül tesz eleget. Ön az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja. Az Ön személyes adatait a közöttünk fennálló üzleti kapcsolat időtartama